Fin dag.


Vi har hatt en fin dag i dag, gutta boys og jeg. Vi gikk en times tid på Kalvøya. Jeg skulle nemlig møte ei dame og hunden hennes til en privattime der, og da var det jo greit at Marko og Fant var med meg dit. Tenkte kanskje at Marko kanskje skulle være figuranthund, men det var nok av hunder vi kunne trene på der i dag. Det er så mange koselige folk som jeg møter på privattimene mine, og felles for dem alle, er at de ønsker det aller beste for hundene sine.

Jeg var på butikken/kontoret i går og jobba, fordi jeg ikke ville rekke det i dag. Fant ble med og trente på å holde seg i ro på kontoret, noe han klarte bra ei stund, men så begynte han å bli utålmodig. Jeg hadde tatt med meg musematta for å trene litt innimellom, så etter at han hadde klart å være i ro en liten stund, ble belønningen hans at han fikk jobbe litt. Han er så ivrig om dagen, og Frolic som belønning, fungerer supert. Det er fint, for da kan jeg spare de bedre belønningene til vanskeligere øvelser og situasjoner. Fremadsending til musematta gikk fint, sitt på musematta nærme meg er ikke like enkelt, og nå har jeg også lagt inn snurr på matta. Etter snurren skal han tråkke på matta igjen, slik at han står med fronten vendt mot meg. Jeg skal nemlig bruke det i Freestylen når jeg sender han fra meg 15 meter, kommanderer snurr og skal ha kontakt med han etterpå. Når han ser på meg, kan jeg kommandere han inn i en annen atferd. Jaja, langt igjen, men det er kjempemorsomt å trene på det, ihvertfall. Marko var også med, han var rolig og avslappa og grei å ha med seg. Han var nok glad han slapp å være alene hjemme.

Tilbake til i dag. Vi slappa av etter turen og privattimen, middag ble laget og deretter ble det en kveldstur med Inger og Milli på Eiksmarka. Det er lenge siden vi har hatt tid til å gå tur på kvelden med dem, så det var kjempefint at vi fikk tid til en tur med dem. Vi skal prøve å få til tur en gang i uka etter dette.

Jeg har bare kurs torsdagskveldene utover nå, så kveldene blir nå litt mere "mine".
Jeg har mange forespørsler om privattimer, både dag og kveld, noen kunder kommer også fra Manimal (www.manimal.no ) og jeg vil gjerne ta på meg så mange som jeg klarer. Marko skal også være litt mere i fokus nå. Vi skal gå de "gode, gamle kveldsturene" våre og kose oss den tida som vi nå har til rådighet. Jeg tar en dag av gangen, og prøver å ikke bekymre meg altfor mye. Men tanken er der jo hele tida......
Nå sover gutta mine, ihvertfall, og jeg sitter i sofaen og ser på tv.

2 kommentarer:

 1. Natta Fant og Marko!
  Det blir en fin dag i morgen også, med snille-mamma'n deres! :o)

  Hilsen meg.

  SvarSlett
 2. Nalle er også heldig da, Inger Synøve, som har en mamma som er så flink. Nå har det jo gått så bra både med Kango og Børre. De ordner som oftest opp selv, så lenge vi tørr å la dem få sjansen.

  Og så er jeg såå misunnelig på at dere fortsatt har snø, og kan kle på dere både votter og lue. Jeg lengter alltid "hjem" på denne tiden av året.
  Nå har jeg ikke hytta å reise til heller, så det blir en vinter med mye "abstinens".

  Klem fra meg.

  SvarSlett