Tur, jobbing og vin med Birgitta!
Vin på en hverdag, spør du kanskje? Ja, når Birgitta og jeg ble ferdige med freestyleprosjektet vårt, som ble på ca 30 sider, da er det grunn til å feire. Nå skal det bare sendes inn og bli vurdert, den skriftlige eksamen må være 80% riktig besvart, så kan vi kalle oss freestyleinstruktører. Det ble ganske mye jobb, både praktisk og teoretisk, men det har vært kjempemorsomt! Ikke minst koste jeg meg veldig i Sverige, sammen med Fant, Birgitta og jentene hennes. Vi må gjenta det en gang, Birgitta!!

Vi gikk en tur langs Maridalsvannet i formiddag. Det ble litt trening på innkalling (3 av 4 ble vellykket) og stå-kommando. Det var et strålende vær, vindstille og god temperatur. Åhh , det å sitte på en stein i vannkanten med begge gutta ved siden av seg, ro og fred - det er godt, det. Frisk luft, pusten går sakte og rolig og verden står liksom litt stille!!! Herlig - da er livet godt å leve.
Jobbing på kontoret noen timer, hjem for å lage middag. Fiskekaker i hjemmelaget hvit saus, blomkål, gulrøtter og poteter. Godt, det også.

Etter dette rusla jeg ned til Birgitta og gikk gjennom prosjektet vårt. Kos, vin og "den gode samtalen". Se bloggen til Birgitta www.birgittas-birgitta.blogspot.com .

Overraskelsen var stor da jeg kom hjem, Andreas var kommet hjem fra Bergen. Store, snille gutten min overrasket alle !!! Han skal være her til søndag, så nå må vi tromme sammen til familiemiddag!!! ÅÅhh, DET er koselig, det.
Gutta har kjeda seg litt i kveld, det har vært lite å gjøre, ingen tur eller trening. Men de har vel ikke vondt av det, egentlig.
Marko er i tillegg ganske urolig, piper og maser, så nå har han fått streng beskjed av meg om å bli liggende i senga si. Uffameg, han skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er så streng med han...
Nå skal vi legge oss snart, jeg har en privattime i morgen formiddag, og turen med gutta boys må være unnagjort før den tid.
Bildene er av Birgitta, Tutta og Tia + pusen deres.

1 kommentar: