søndag 17. februar 2019

Lørdag.

Dette innlegget er kopiert fra hildeshunder.no

Fant har det mye bedre i dag. Han kom seg veldig fort da han fikk hjertemedisin og nå venter vi på at lungebetennelsen skal slippe taket. Det går nok noen dager til det skjer, men bedringen er absolutt på vei. Han sov veldig mye bedre i natt og han greier å slappe av og å sove uten at han må opp og hoste. Han blir fort sliten, men det er ikke noe rart når lungene hans er redusert. Når han i tillegg er hos David og Martine, er det også lettere for han å få slappet godt av.
Han har vært veldig flink med lillegutten til David og Martine, også. Han bryr seg ikke om han, bare snuser litt og så går han og finner på noe annet.

Her sitter han så fint ved siden av lillebror, som ligger i sofaen og sover.
Lørdag var jeg på Kveldsro for å ordne til Martin m. familie kommer opp i morgen + at jeg var på Solbu og støvsugde og sjekka at alt sto bra til der. Karoline m. familie skal dit opp onsdag – søndag og da er det greit at det ser fint ut når de kommer.
De tre jentene satt i bilen mens jeg «jobbet» og de hadde derfor litt energi da vi kom til Låplassen igjen. Vi har nemlig ikke gått tur i dag, heller.
De fikk et godbitsøk, mens jeg satt ute på verandaen og så på sport på tv. Tenk at det går an å ta med seg «tv´n» ut.


Etter godbitsøket, ble det litt trening på alle tre. Vi trente vanlige øvelser som «sitt» og «dekk», vi trente rygge og snurr + å stå stille, mens jeg tok bilder 😉


Pia ville veldig gjerne trene enda mere hun …….


… mens Mia fant seg en pinne å leke med.


Ebbie-mor hadde gått inn og lagt seg, for hun var sliten etter litt søk og trening. Hun har ikke det samme overskuddet og iveren som hun hadde før, men det kan jeg ikke forvente heller. Hun elsker å leke og å trene fortsatt, men ikke så mye som før.
Miamor var trøtt da hun kom inn 😉

Såååå trøtt liten Miamor ❤

Resten av dagen har gått med til soving, kveldsmat og kos. Om litt blir det litt lufting på alle tre, før vi tar kvelden 🙂 En dag går innmari fort 😉

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Dagene går...

Ja, det gjør de for visst. Nå er vi kommet til april mnd. og i morgen starter palmehelga. Påska nærmer seg altså med stormskritt.  Vi har gå...