Tur til Synstevassåsen

Lørdag hadde vi en veldig treg start på dagen. Det var litt deilig egentlig. Jeg leste aviser på mac´n min, så på sport på tv., før det ble en tur ut. Andreas og jeg tok med oss Pia og Mia, og lot gamle Ebbie-mor slappe av på Låplassen sammen med Arne. Hun hadde sovet og slappet av, de to timene vi var ute på tur.

Vi reiste først til Solbu for å hente ei langline til Mia, før vi parkerte nede ved veien. Her skal det bygges hele 61 nøkkelferdige hytter. Dette er mitt turområde og det er veldig rart å se hvordan det er blitt så forandret her. Her gikk vi turer og hundene sprang og koste seg. Det var det område hvor snøen gikk tidligst på våren og da var vi jo ikke seine om å gå turer på beina her. Nå blir det slutt på det. Litt rart er det, jo.


Prosjekt Synstevassåsen.


Pia koste seg på tur.


Her er det fire hytter som er ferdig bygget. I dag var det tydeligvis visning på hyttene, for det var flere biler som sto parkert utenfor den ene av dem. 

4 hytter, tett i tett. 


                         Litt lengre opp i vegen, ligger disse hyttene. De ligger også på rekke og rad.


Piamor elsker å bære vottene mine. Hun liker å ha ei oppgave på tur og at vi også trener litt. Da storkoser hun seg. Mia og Pia lekte masse sammen på turen og det ble jeg så glad for å se. Pia har ikke funnet helt ut av hvordan hun skal samhandle med Mia, men nå ser det ut til at hun slapper mere av sammen med henne. De har to helt forskjellige måter å leke på, og det har Pia syntes har vært veldig vanskelig å forstå. 


                              Her er vi bak de samme hyttene. Litt utsikt er det jo, når vi kom hit opp.

Det er to trøtte jenter som nå ligger og sover foran peisen i spisestua. Det er litt deilig at de har fått brukt kroppene sine litt, for de kan bli litt masete inne noen ganger. De vil leke inne, må vite.... :-), særlig vesle Miamor <3 p="">Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar