En rolig søndag

Ja, søndagen ble rolig og avslappende for min og hundenes del. Pia begynte å halte etter turen i går. Hun fikk smertestillende/betennelsesdempende tabletter lørdag kveld og søndag morgen og det går seg til, ser jeg. Ebbie orker ikke å gå så lange turer nå, mens Mia hadde godt av å slappe av litt. Jeg var heller ikke helt i form, pga. allergi, derfor var det deilig med en stille og rolig søndag. Jeg hadde planer om å vaske litt på Låplassen, men det må vente til en annen dag.

Pia holder på å lære Mia å kjenne. De har så utrolig forskjellig måter å leke på, og da blir det veldig vanskelig for Pia. Hun har ikke all verdens selvtillit, den jenta. Det går bedre nå og Pia innbyr veldig gjerne til lek. De går ofte ut sammen og nå leker de litt sammen, også. De er like nysgjerrige begge to på det som skjer rundt Låplasssen og her står de sammen og speider mot Myrebakken.

"Kommer det noen der snart, som vi kan bjeffe på, mon tro"?


De sto så fint sammen og kikket bortover vegen.


Mia måtte plutselig springe litt ..... ;-))


Etter å ha vært ute med Pia, måtte Mia slappe litt av sammen med Ebbie-mor. Litt dårlig bilde da, men de satt så fint ved siden av hverandre. 

Ebbie er veldig flink med Mia og vil veldig gjerne leke med henne. I og med at Ebbie er så dårlig kroppslig nå, får hun ikke leke så mye med Mia. Mia hopper jo opp på ryggen hennes og det er ikke så lurt når Ebbie har så svake og vonde hofter, bekken og ledd. 

Andreas kom endelig hjem, etter å ha hatt varetelling hele søndagen. Fra kl. 09.00 - ca kl.19.30. Da var det ei lita frøken som var glad for at pappa`n kom hjem. Andreas spilte spill på tv`n sammen med David og da var ikke Mia sein om å legge seg på fanget hans for å slappe av.


Fine, trøtte Miamor 💖Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar