Pia på utstilling!


Lørdag stilte Karoline Pia i Letohallen. Vi møtte Berit og Kit, for Kit skulle også stilles. Det var bare de to i klassen sin, denne gangen også. Jeg tok endel bilder, men de ble av forferdelig kvalitet. Jeg må tydeligvis lære mere om innstillingene på apparatet mitt. Jeg har trent litt med Pia på tannvisning, for det gikk ikke så innmari bra forrige gang Karoline stilte henne. Pia var kjempeflink i dag, hun, og det samme var Karoline. Tannvisningen gikk veldig bra, Pia sto veldig fint da dommeren undersøkte henne og Karoline var kjempeflink til å vise veslemor.

Det var en veldig trivelig dommer som brukte lang tid når han undersøkte, klemte og kjente på Piamor. Det endte med at Pia ble BIR valp, og jeg skjønte jo som vanlig ingenting før det hele var over. 


Berit og Kit er jo for veteraner å regne (ihvertfall Berit... ) og Kit er kjempeflink til å stille seg opp og også å bli tatt på av dommeren. Her er søster Kit. Hun er kjempefin og like snill og god som sin mamma Ebbie og søster Pia. 


Jeg hadde med meg buret til Pia inn i hallen, og da jeg la henne der for at hun skulle få litt ro, slappet hun veldig godt av. Jeg er så imponert over Pia, hun tok alt på strak labb.  

Fant var også med på utstillingen og han fikk tre lufteturer i løpet av dagen. Han utagerte ikke på noen av hundene vi møtte, men jeg tok han ikke med meg inn i hallen allikevel.  Det hadde nok blitt litt for vanskelig for gutten, og han hadde det derfor best i bilburet sitt. Han fikk være med meg, og det er det som er det viktigste for han (og meg).


Etter en stund la jeg Pia i bilen, og så fikk Ebbie være med meg inn i hallen. Flinke Ebbie brydde seg hverken om mennesker, unger eller hunder, og kunne til og med trene litt LP inne i hallen. Det var jeg veldig fornøyd med. Flinke jenta mi, det! Hun la seg også til å sove på gulvet for det ble ganske mange inntrykk som skulle fordøyes. 


Jeg ELSKER å ha hunder som kan være med meg på slike steder, og alt var helt avslappet og rolig. Det var ingen tegn til ubehag fra hverken Pia eller Ebbie hele dagen, og jeg storkoste meg med dem, begge to!!


Ebbie koste seg sammen med Karoline, også, og syns nok det var supert å få være sammen med oss inne i hallen. Flotte jentene mine!


Her er mamma Ebbie og datter Kit. Hvem er hvem, mon tro?Karoline og Pia har stilt seg opp sammen med valpene som venter på å komme inn i gruppefinalen. Pia tar det hele med knusende ro, men kontakt med Karoline, det har hun!


Ser dere Karoline og Pia? De ble ikke plassert i gruppa, men det bryr jeg meg ingenting om. Jeg er innmari stolt av både Karoline og Pia. De gjorde en super innsats begge to, og i tillegg ble det flott miljøtrening for Pia!!


Alle hundene var trøtte etter en lang dag og de har slappet godt av i kveld. De er bare blitt luftet i hagen + at de fikk et godbitsøk etter at menneskene i familien hadde spist kyllingmiddag. 


Takk for i dag, alle sammen!! FORTSATT GOD HELG fra oss!

4 kommentarer:

 1. Endelig kom blogg innlegget :D

  HURRA for vakre Pia :D Og hurra for vakre Kit! :D Det var kjempe morsomt idag, og snuppa var sååå flink!! :) Må vel stille henne igjen en gang tenker jeg, og snusken også <3
  Var så koselig å sitte å kose med snusken, det er jenta mi og partneren min <3 <3

  Takk for idag, kjempe koselig!! :D

  Kjakji

  SvarSlett
 2. Hei!

  Hurra for vakre og flinke Pia!
  Så gøy med BIR!
  lurer på hvem den flinke handleren er? hi ihi...
  Skummelt like Kit og Ebbie, øøø er det Ebbie til høyre? Jaggu ikke sikker.
  Birgitta

  SvarSlett
 3. Gratulerer med det flotte utstillingsresultatet, da Hilde! Og unnskyld at jeg ler litt for meg selv av deg...
  Det er da moro å få det svart på kvitt hvor flott Pia er. Dere blir nok noen drevne ringrever etterhvert, eller rettere sagt Pia og Karoline ;-)
  Syns bildene ble fine! Det er ikke lett å ta bilder inni en hall.

  SvarSlett
 4. WOW! Så gøy! Gratulerer med flott resultat og flott utførelse av Karoline og Pia. Kjempegøy! Fant og Ebbie har vært superflinke de også, så dette hørtes ut som en god dag:o)

  SvarSlett