Onsdag - rett og slett!

Onsdagen startet med en dårlig natt! Skikkelig hodepine natt til onsdag (det nærmet seg migrene, faktisk), og etter å ha ligget og "vaket" det meste av natta, sto jeg opp og pakket meg ut på tur. Jeg hadde avtalt å gå tur med Birgitta, Tia og Bambi (Tutta har løpetid) og den turen VILLE jeg bare ha med meg. Frisk luft kurerer alt, derfor kom det ikke på tale å avlyse turen. Maridalen er også perfekt for rekreasjon!!


Tia var på de siste dagene av løpetida si, og Fant var kjempeforelska i henne. Tia sa tydelig ifra til han, at hun ikke fant seg i hans tilnærmelser og Fant responderte veldig bra på det. De er jakthunder begge to, og var ofte å se springende etter hverandre på sine utflukter etter fulger, rådyr og elg. 


Ebbie og Pia er veldig avhengige av hverandre, og er veldig ofte å se sammen. De gjør ofte de samme tingene. her feks. må tørsten slukkes.
Se så nydelig vesle Bambi er
Fiiineste Bambi!!
Tia og Bambi sjekker terrenget !!
Ebbie gjør gledesruller, og Bambi lurer på hva i all verden Ebbie driver på med?!?!
Ebbie er blitt en voksen dame. Her står hun og speidet etter de andre, og lurer på om hun skal springe og hente dem eller  om hun skal la det være.
Pia vil veldig gjerne leke, Fant førter hemningsløst, Pia demper Fanterampen mens Ebbie aller helst vil til meg for om mulig å gå en goddis!!
Litt kos, hører med! Birgitta med jentene sine. Fant koser seg, også.


Slik går vel Pia for det meste på hele turen. Hun er skikkelig på jakt og Fant hang i hælene på henne hele tiden i dag. 
Fant ruller rundt og gjør seg til for Tia. Birgitta og jeg var et øyeblikk redde for at han skulle rulle så fælt, at han kom til å rulle ned skråningen!!
Fant storkoser seg, Tia er litt mere avmålt, ser det ut til!!


Så er vi på vei hjem igjen. Lang, lang rekke.....

Jeg kom plutselig over dette bildet av Marko og Fant. Jeg regner med at det er tatt siste høsten Marko levde, altså for tre år siden. Fanterampen er her tre år gammel. De var GUTTA BOYS, de!!


2 kommentarer:

 1. <3 Marko & Karoline - Karoline & Marko <3

  Masse masse masse fine bilder, gleder meg til å kose med alle hundene på søndag når jeg kommer hjem på middag :D Kjakji <3

  SvarSlett
 2. Veldig koselig tur! Bambi digget jaktleiken!
  Fantemann var så søt når han flørtet!

  Birgitta

  SvarSlett