Karoline og Marko.

De er bestevenner de, sjelefrender kaller de seg. Marko sa det til dyretolken, da han og Karoline var hos Claude. Og så har de så mange hemmeligheter sammen, særlig nå rundt juletider. Alle ukepengene Marko får av meg, gir han til Karoline og så reiser de sammen og handler. Da kjører de bil, og Marko får lov til å henge ut av vinduet og lukte seg fram til hvor de er. Sandvika Storsenter, CC-vest, men det aller beste er nok Skytterkollen. Da uler og bjeffer han i bilen, han vet nemlig hva som venter.

Men alle hemmelighetene er trygge hos Marko. Han sladrer ikke til meg, for det han og Karoline har sammen, er det ingen andre som får ta del i. De er bestisser, de!! Hva skulle Marko gjort uten Karoline, og hva skal Karoline gjøre uten Marko?

Når Karoline passer Marko og mor er borte, slapper han godt av. Han ligger i sofaen sammen med henne (ja, han får lov til det på sine gamle dager), han sover i senga hennes om natta, han følger etter henne overalt og de koser seg på turer sammen.

Marko og Karoline, Karoline og Marko!!!

2 kommentarer:

  1. Storesøster Karoline17. november 2008 kl. 23:35

    Å så koselig mamma!!! Nå ble jeg så rørt... Vet ikke hva jeg skal gjøre uten Markogutten min, når den tid kommer! Men først skal vi bo sammen 2 helger hjemme i desember, og da skal vi planlegge masse nye julehemmeligheter. Vi har allerede funnet ut en liten ting.. ;) Julekalenderen har du jo fått, og jeg vet at Marko passer på at du ikke snugtitter på kalenderen før 1 desember! ;) Klemmer

    SvarSlett
  2. Ble helt rørt jeg! Lille Karoline og Makkomann.

    Klem til alle dere fra meg, Birgitta.

    SvarSlett