Fant er 3 år i dag.


Pomsen, Fanterampen, Fantepøbelen, Sampa, Jampasåtsen, Sampajåten, Sullemann, Åttepåtte, Masse, Massekåmajåts, hjerte til mamman sin. Ja, kjært barn har mange navn.Tenk at ¨lillebror" er blitt tre år alt. Livlige, hissige, spretne, glade, engstlige, kosete, barnslige, rampete, turglade og fuglegærne gutten vår!!Vi hadde faktisk glemt det, helt til jeg så i avtaleboka mi og der sto det med stor skrift. FANTERAMPEN 3 ÅR ! Jeg hadde egentlig ikke glemt det, for de siste fjorten dagene har jeg venta på denne dagen. Men så glemte jeg det, allikevel.Han skal få kake med krem i morgen. Fant elsker krem!!

6 kommentarer:

 1. Hurra for deg som fyller ditt år!
  Lille Fanterampen, vi er så glad i deg!
  Fordi du er så snill, rar,god og glad i fugler.
  Tenk så fort tiden går!

  Kjempestor klem fra Tante Birgitta,Tutta og Tia.

  SvarSlett
 2. GRATULERER MED DAGEN, pompelompen!!! Elsker deg!! <3

  SvarSlett
 3. Såppeloppen, gratulerer så masse med dagen. Håper kremen smaker.... Tanta Grusom (Aina)

  SvarSlett
 4. Aina,(tante Grusom).

  Det var et herlig kallenavn!!! Martine og jeg har ledd vel og lenge av det nå! Vi skal føye det til av morsomme navn på rampegutten vår!
  Hihi....

  SvarSlett
 5. julepomsen, påskepomsen, og idag bursdagspomsen! åttepåtte. lille kampasoppsen. lille gullenemmen til martine-nemmen. idag har du bursdag. tenk at du er så stor. like gammel som meg. som tiden flyr! imorgen blir det bursdagsgave, siden mamma og jeg glemte deg sånn halvveis idag. nå skal du snart sove hos meg i sengenemmen, så skal vi sove godt, og glede oss til kremen og det ekstra smøret mamma skal gi deg i maten imorgen. =) hihi.
  nattaluresen til burdagspomsen. elsker han lille!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 3 ÅRS DAGEN,Fanterampen! Du er STOR!
  Bursdagsklem fra Nalle

  SvarSlett