Hytta og Låplassen.
I dag har vi hatt en fin dag. Vi sto ikke opp før klokka var halv 9. De er gode , de torsdagsmorgnene på hytta. Jeg nører opp i ovnen, gutta boys er ute og koser seg litt og deretter er det mat. Kanskje trener vi litt og så hviler de litt igjen. Da leser jeg litt eller chatter på nettet. Greit med mobilt bredbånd, men nødvendig også. Det er mailer som kommer inn og som jeg må svare på. I går kveld fikk jeg laget denne bloggen, også. Jeg har hjemmesida mi enda, men bloggen er grei til mitt bruk nå.

Fant og jeg trente litt FVF og stå, mens Marko sov inne (han hørte ikke at vi gikk ut), og deretter så gikk vi en times tid på tur. Det er mere enn nok for Marko, stakkars, tross smertestillende.
Jeg så et par hundetreningsvideoer av Inki Sjøstren, svensk hundetrener, laget middag og deretter gikk vi ut i hagen litt. Ingen trening, bare vedhenting, et lite godbitsøk og litt leking. Marko synes det er ganske så morsomt med ballen sin.

Kurs på Låplassen. to veldig hyggelige grupper og jeg storkoser meg. Regnet holdt seg borte helt til vi hadde igjen tre kvarters trening på siste gruppe, men det gikk greit. Det ble ikke det store skybruddet, akkurat.
Jeg hadde med fotoapparatet mitt, men fikk kun tatt bilde av Nalle. Han var litt rar i dag nemlig. Han hadde en periode da han ikke ville være sammen med mamman sin. Han la seg noen meter fra henne og gikk deretter bort til Prinsessepappan og skulle være der. Han er så avhenging av mamman sin, så dette skjønte jeg ingenting av. De er rare, de små gullungene våre.
De har sin personlighet de også, og det skal vi respektere dem for.
Jeg har noen herlige valper på den siste gruppa, og i dag jobba de bare så bra. Morsomt å se framgangen bare siden sist torsdag.
Nå er gutta boys akkurat ferdig med godbitsøket av de resterende godbitene fra kurset.
Marko var veldig urolig i kveld, bjeffa og bjeffa. Stakkars, det er ikke godt for han. Da jeg kom til bilen, hadde han også romstert noe forferdelig. Alle lekene var rota rundt, han hadde "ajert bubbe" (å herje vilt og uhemma- fra Flå)og var ganske så urolig. Han peip hele veien til hytta. Stakkars, nå er det egentlig et tidsspørsmål.... Jeg må snakke med veterinær Torill.
Fant er stillle i bilen, som vanlig. Der er han veldig flink, rampen min.
I morgen skal jeg til Jar igjen. Skal trene med noen damer på Lysaker om kvelden, hvis jeg kommer hjem i tide. Vi har dannet en treningsgruppe, og skal hjelpe hverandre med trening og gi hverandre inputt. Spennende.
Nå kryper jeg til køys, med begge gutta i nærheten. Koselig!!!

1 kommentar:

  1. The irish setter is always a dog for me that brings back good memories. There was a setter that I grew up with as my neighbors dog and it was always the nicest dog. They have very soft fur, and are also very good with children. Great blog, thank you for posting.


    Free Blog Traffic Machine

    SvarSlett