Helga er over!
Ja, ei helg går fort. Fredag var jeg på kontoret og jobba noen timer, og om kvelden var jeg ute på sykkeltur med gutta boys.
Lørdag tenkte jeg å slappe av litt på formiddagen, gutta boys skulle heller ikke ut før på kvelden. Det er slik vi pleier å gjøre det. Det er godt å ha en formiddag uten å måtte forte seg med husarbeid og tur, før jobb.
Lørdag sto jeg opp til vanlig tid, gjorde litt husarbeid og satte meg deretter ned med en kaffikopp. Da ringte Birgitta og spurte om jeg ville møte henne kl 12 til ei treningsøkt, og det sa jeg ja til. Tok med begge gutta og reiste ned til Granfos, Lysaker. Møtte de andre og gikk en liten luftetur. Deretter trente vi litt. Når jeg trente Fant, satt Marko og bjeffa og omvendt. Åhh,. så irriterende! Marko var kjempeflink, lineføring, innkalling fra dekk/sitt, på plass fra forskjellige avstander og god kontakt. Med Fant var det verre. Han ville bare bort til Tia, for hun er akkurat ferdig med løpetida si. Jeg ga opp etter en stund, ble bare lei meg og Fant synes heller ikke at det var noe morsomt.
Vi gikk en koselig tur langs Lysaker Brygge, før vi reiste hjem.
Martine skulle feire 20 års dagen sin på kvelden, og jeg hjalp henne med bla matlaging og bord-dekking. En gjeng med flotte jenter kom hit, spiste og drakk, deretter reiste de ut på byen. Jeg rydda opp etter dem og moppa gulvet. (kl 01.45). Jeg må nemlig rydde om kvelden, klarer ikke å stå opp neste morgen og se alt rotet.Søndag: frokost, tur og trening, så hjalp jeg Arne med noe arbeid på butikken, en sein fårikålmiddag, litt tv-titting og litt megling mellom gutta boys. Marko har vært veldig kranglete i kveld. Han har gått etter Fant og ikke latt han være i fred. Han setter seg ned og bjeffer på han, og da begynner Fant å virkelig innynde seg og så skjelver han litt. Stakkars, det stresser han nok litt, og det trenger ikke den vesle, forsiktige gutten min.
Nå skal vi begynne å trene litt mere spor utover høsten, og litt mindre lydighetstrening. Det blir morsommere for Fant, og det smitter også over på meg. Jeg må trene på noe som Fant synes er morsomt , da kommer treningsgleda mi, også. Vi skal også trene litt freestyle, og så skal han jo være med meg til Sverige på Freestyleinstruktørkurs. Hvis det foregår inne i en ridehall (tror det gjør det, nemlig), kommer det til å gå veldig fint. Han kan jo så utrolig mye, den rare gutten min. Nå sover endelig Gamle Ørn også. Klokka er jo "bare" 23.17.
I morgen er det tidlig opp, husarbeid, tur og kontorarbeid. Grunnkurs på kvelden.
Sov godt!

1 kommentar:

  1. Jasså, du vesle Fanterampen - du liker damer du og! Det er jo helt umulig å konsentrere seg, når damene svinser omkring og tror de er noe...
    Men jammen er du flink til å trene alikevel, syns jeg!

    SvarSlett