torsdag 13. januar 2022

Velkommen til oss, Anton.

 En dag i slutten av november, så jeg et innlegg på facebook. Fineste Anton trengte et nytt hjem, da familien hans dessverre ikke kunne beholde han lenger. Det ble sykdom i familien og det var med tungt hjerte at de måtte ta det tunge valget. 

Anton er født den 6. mai -21 og tilbrakte de første mnd. sammen med sin fantastiske familie som elsket han over alt i verden <3 Han har gått på valpekurs og hatt et flott liv sammen med tre gutter i tenårene. Det er med stor respekt og takknemlighet at vi har ønsket han inn i familien vår.
 
 Vi trener litt og tar ofte et par fellesøvelser.

 
Vi er for det meste på Solbu grunnet smitteutbruddet i Bærum og Oslo. 

 

Anton er utrolig lik Birk på mange måter. Like hoppende glad og kosete og veldig glad i å leke.  Pia ønsket han inn velkommen inn i familien, som hun pleier å gjøre. Anton skjønner ikke helt at Pia er en eldre dame og han kan bli litt voldsom i leken noen ganger. Pia sier i fra, men hun er ikke tydelig nok. Hun er jo så forsiktig, Piamin <3 Da må jeg inn og hjelpe til litt. Det går seg til, når Anton blir litt eldre. De har det veldig fint, og koser seg sammen på tur og i trening. 

Anton og Birk har bare gått et par turer sammen og trenger litt tid til å bli kjent med hverandre. De skal nok bli gode venner med tida <3

Vi skal nok få mange trivelige og morsomme opplevelser sammen, både når det gjelder turer og i trening. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Dagene går...

Ja, det gjør de for visst. Nå er vi kommet til april mnd. og i morgen starter palmehelga. Påska nærmer seg altså med stormskritt.  Vi har gå...