Høst i Maridalen!
Fredagsturen i Maridalen ble våt og kaldt. Høsten er kommet, det er helt sikkert.  Det var skikkelige bølger på Maridalsvannet i dag, men Ebbie og Fant måtte uti og plaske, hoppe og sprette og kose seg. Pia sto som vanlig på land og så på. 

Ytterst på odden i midten av bildet, gikk turen i dag. 
I bilen har Ebbie sittet løs foran burene til Pia og Fant. Det har vært litt kronglete innimellom, bla. når jeg feks bare skulle ta ut Pia. Nå har jeg funnet en løsning på det. Se bare her:


Fanterampen må løftes opp dit, men hopper selv ut av buret. Pia sitt bur kunne nok ha vært litt større, men det får gå foreløbig. 

Hundene koste seg på turen, med jaklek, snusing, graving etter jordrotter på jordene og litt plasking i vannet. 

De var våte og kalde da vi kom hjem, men ble fort gode og varme under pleddet på sofaen. Pia lå i en annen sofa, også hun under et pledd. 

Pleddet som Karoline har strikket til meg, gjør nytta si. Jeg håper at jeg kan "låne" det litt, seinere kveld!

 Ebbie slapper riktig så godt av. Jeg sitter mellom Fant og Ebbie, og kan klappe på dem når jeg vil. 


Torsdag kveld tente jeg alle stearinlysene og telysene mine og koste meg i sofakroken, med hunder og strikketøyet mitt. 
Fant flørter som bare det med Ebbie, så nå håper jeg at hun også får løpetid. Vesle Pia går nå på 5 dagen, og er litt stillere og mere mammadalt enn hun pleier å være. Det er sikkert ikke greit å ha fått sin aller første løpetid. 
Fant bryr seg ikke om henne, enda, men når det står på som værst, skal han flytte inn noen dager hos Martine og David. Der storkoser han seg, og slår seg helt til ro!! De er så flinke med han, begge to!

GOD FREDAGSKVELD TIL ALLE SAMMEN! 


Tenn stearinlyslys, finn fram et pledd og kos dere med et lite glass rødvin eller to! 

5 kommentarer:

 1. Ja, Hilde nå er det skikkelig høst! Gleder meg til det fryser på jeg, så det ikke blir så klinete. Det så ut som et koselig sted å gå tur. Kos for Fante-rampen og Ebbe-lure å vasse og plaske litt. Rart ikke Pia også prøver, men hun vet vel hva hun vil:o)

  Ha-ha. Herlig løsning med burene i bilen. Det var jo kjempelurt!

  Åh, i mitt neste liv skal jeg bli hund hos deg, også skal jeg ligge masse i sofaen, under poserer (som var kjempefint).

  Har Pia-mor fått løpetid alt? Det minner meg liksom på at min lille "baby" også kanskje kan få den snart.

  Hørtes superkos ut med rødvin og stearinlys. Jeg og Ola skal på lutefisklag til Lise, litt spennende, for det aner meg at lutefisk ikke er helt min greie, men jeg skal jammen gå på med dødsforakt;o) ha en flott helg kjære deg!

  SvarSlett
 2. Vesle Piamor synes ikke vann er noe spesielt morsom, hun. Jeg håper at hun kanskje får lyst til å bade neste sommer. Æsj ja, skikkelig klinete og så er det så lett å skli og falle (det gjør jo jeg,da, til Karolines store fortvilelse....).

  Jaaaa, du hadde vært super å ha i hus, det er jeg helt sikker på. Jeg synes det var litt tidlig av Pia å få løpetid, og trodde først at det var Ebbie som hadde fått den. Liker IKKE at veslejenta plutselig er blitt stor!! Hun er jo liten allikveld, da! Vesle Tjorvelorva, får håpe at hun venter litt med sin løpetid.
  Hvis du ser på nesbyenhundeskole.no, kan du se bilde av Tjorven, tatt ved Pålsbu. Jeg håper du synes det er greit at jeg har brukt bilde. Hun er jo så fin, atte.

  Koooos deg masse, nyt maten (synes jeg ser deg, forresten) og kos deg med Ola og Lise. Hils henne MASSE fra meg.

  Kjempeklem fra meg!!

  SvarSlett
 3. Gubba Noa Hilde. Lutefisk tar jammen på. God, gammaldags uggen i dag...

  Jeg er så stolt av at du har brukt bildet av Tjorven! Det var kjempfint!

  Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 4. Ja mamma, det er jeg redd for... At du faller overalt, også har du GLEMT mobilen din! Nei, når du får deg en IPhone, så skal du ha tvilling simkort i den gamle tlf din, og den skal alltid være med deg ;) Hihi!!

  Så fine bilder av alle hundene. Som de koser seg i sofaen <3 Jeg vil kose med de, alle sammen <3 <3

  Hvis du ikke får låne pleddet, kan du jo bare strikke et nytt selv ;)

  Kjakji

  SvarSlett