Fredagstur!


Det ble enda en deilig tur i Maridalen med Birgitta og jentene hennes. Tutta ble ikke med, for hun er helt tydelig høyløpsk og det er ikke så innmari godt å gå skogstur med henne i bånd. Løs kan hun jo ikke være, slik som hun byr seg fram om dagen. Hehe.... :-)


Se på disse flotte traktkantarellene, da. Det er maaaange av dem i skogen om dagen. 
Vi gikk i tre timer, vi skravlet og koste oss som vanlig. Ebbie inviterte til jaktleken stadig vekk, og det ble noen friske runder rundt og rundt i skogen. Alle ble med på den, men noen ganger sto bare Tia og kikket på. "Disse barnslige ungene, altså"


Grave, det liker både Fant, Tia og Bambi, og her er det tydeligvis noe som måtte undersøkes.


Pia og søte Bambi!

Ebbie er blitt mammajente!! Når hun ikke springer jaktleken eller passer på de andre hundene, går hun nærme meg og liksom "passer" på meg. Go`jenta mi!!

Fanterampen går på jakt, graver og er med på jakleken. Han holder seg ganske nærme oss, og nå er jeg ikke redd for at han skal "bli borte" for meg på tur lengre. Han blir jo 6 år om en mnd. og er jo en voksen mann, så å si. Han storkoste seg på fredagsturen vår.

Noen ganger var det også litt goddis å få. Vi trente litt innkalling m. fløyte, og da spratt det hunder fram overalt!! Bambi hoppet fram fra buskene, Ebbie kom som en rakett med Pia på slep, mens Tia og Fant var de som veldig ofte kom sist. 

Hmmm... her mangler Fanterampen. Han var helt sikkert like i nærheten. Kylling fra Birgitta smakte kjempgodt. 

Takk for en super tur!!!

I dag, lørdag, har jeg bestemt meg for at hundene skal ha ukas første hviledag. Godt for dem og godt for meg! Dvs. hundene kommer nok til å kjede seg litt, men det har de bare godt av. Jeg skal gjøre husarbeid, vaske og støvsuge, tørke støv osv. Selv om det er kjempekjedelig, er det så deilig å sette seg ned etterpå, og vite at huset er reint og fint! Juhuuu!!

GOD HELG, ALLE DER UTE!!!

1 kommentar:

  1. Haha, synes jeg ser alle hundene sprette frem overalt, snusken som kommer som en rakett og pomsen som kommer tilslutt fordi han graver eller driver med noe... :P <3

    SvarSlett