Tur, arbeid, kurs og trening !

Ja, det er det vi har vært opptatt med i dag.
En nydelig tur i Maridalen, med strålende sol og nesten vårtemperatur. Maridalsvannet som lå der helt stille, ikke en liten krusning engang!!
Marko koste seg i dag. Han elsker fortsatt å gå tur, da smiler han med hele kroppen og ørene hans hopper opp og ned. Fant hadde noen fine innkallinger, med ball som belønning. Og tro det eller ei, han kom inn igjen med ballen da jeg ropte han inn, satte seg foran meg, levert ballen på "takk", belønningen var å springe litt til. Det var kjempemorsomt å kunne trene slik ute på et jorde med så store forstyrrelser. For han er jo fuglene som er i gresset de største forstyrrelsene som finnes, og at han da kan fokusere på meg er bare helt supert. Men han ER blitt flinkere både til å holde fokus under trening og til å like de goddisbelønningene jeg har med til han. Nå er det ikke bare ball, pipeleike eller ei fjær som gjør at han kan holde fokus (i 5 sek), men kylling og pølse har fått litt mere interesse for han.
Andreas laget hjemmelaget, glutenfri pizza til oss i ettermiddag, og det var deilig å kunne sette seg til bords uten å ha laget maten selv.
Kurs på Granfos, 12 deltagere og Birgitta og jeg har kurset sammen. Vi deler dem inn i grupper på 6 stykker som trener på hver sin plass, og så har vi en liten øvelse og litt teori sammen.
Marko og Fant var "ventehunder", og Marko var heldigvis rolig i bilen.
De fikk komme ut og trene med Tutta og Tia, pluss en liten Aussie-valp på 7 mnd. Det var en fin hund, det.
Jeg måtte trene gutta boys sammen, for binder jeg Marko sitter han bare og bjeffer. Selv om jeg står bare 30 cm fra han. Han gjorde ikke det før, det er noe som er kommet med aldreren.
Vi trente på lineføring, gutta boys gikk ved siden av hverandre ved foten min, innkalling fra sitt (gutta satt ved siden av hverandre, og sprang ved siden av hverandre inn til meg), felles dekk og felles sitt, og det gikk jo greit.
Fant fikk trene litt alene allikevel, for Marko fikk gå og snuse litt alene innimellom. Fant er bare så ivrig om dagen, han jobbet bra for kyllingbelønningen han fikk, snurr og lineføring, bukking og poteløft, alt gjorde han i kveld. Morsomt, jeg gleder meg over det.
Det har skjedd noe med fokuset hans både på trening og på meg, og det må jeg diskutere med Birgitta i morgen. Vi skal nemlig på tur i Maridalen, te og matpakke, skravling og kos. Det gleder jeg meg til. Jeg må huske på å ta med meg fotoapparatet, slik at jeg kan legge ut noen bilder i bloggen.
Nå har Fant og Martine lagt seg på rommet hennes, pusekatt Mons (14,5 år) har lagt seg sammen med Andreas, og nå skal Marko og jeg legge oss, også.

2 kommentarer:

 1. Hei Brace !

  Morro å se når du trente begge to samtidig igår!
  Fantemann er blitt så flink til å fokusere!
  Må ta med filmkamera!

  Ole!

  SvarSlett
 2. • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  •Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

  SvarSlett