Søndagsfred?

Onsdag har jeg planlagt en ny sopptur!! Dette er fra forrige uke!!

Flott søndag med alle ungene hjemmom + Thomas og Anniken.
Startet dagen med en sykkeltur hver for gutta boys. Marko fikk 25 min, mens Pøbelen fikk nesten en time. De er så gode, de søndagsformiddagene. Når jeg sykler hører jeg naboene som sitter ute og småprater over kaffikoppen sin, de klipper plen og hekk, unger leker og småbarnsfamilier er ute på trilletur. Flott trening for Fant.
Han bjeffer ikke lenger på barnevogner eller unger og i dag sto han også i slakt bånd ved siden av sykkelen, da ei kongepuddeltispe kom helt bort for å hilse. Han fikk stå-kommando, og like etter "værsågod" for å hilse- Åhh, det var en god opplevelse.
Etter dette reiste jeg på butikken og vaska det nye kontoret mitt, fikk satt inn permene mine og henta de andre papirene mine. Flott, ble det. Jeg gleder meg til å kunne sitte i fred og ro å jobbe, effektivt og raskt. Det er slik jeg liker det. Jeg skal en tur på Binders for å handle inn noe kontorrekvisita i morgen tidlig, slik at jeg kan begynne å bruke det nye kontoret allerede i morgen formiddag.
Det ble feiring av Martine med middag for oss 7, og deretter kaffi og kaker, med kake som Karoline hadde bakt. Tenk å ha så store unger at de kan hjelpe til med slike ting. Herlig og takk!!!! Marko elsket kaka, og fikk sneket seg til noen biter!!
Vi rydda opp og slappa av litt, deretter bar det ut. Det var lett regn og deilig temperatur ute. Akkurat som jeg liker det. Marko fikk en liten gåtur i stien, mens Fanterampen syklet med meg nesten en time.
Nå har lillebror lagt seg sammen med bursdagsbarnet Martine, mens Marko ligger og venter på meg.
Nå er ei ny uke på gang, med mange planer og gjøremål. Men det er vel slik det skal være??

2 kommentarer:

  1. Hei mamma!
    Så bra at Marko fikk lurt til seg litt kake, jeg glemte jo å gi han litt... Men han fikk jo litt god middag av meg da! Hihi!! Klemmer

    SvarSlett
  2. Han er en luring, den gutten. Både middag og kake. Han skal være litt bortskjemt på sine gamle dager....

    SvarSlett