En flott høstdag!!


I dag har det vært en aldeles nydelig høstdag. Vi sto opp tidlig, men gikk og la oss igjen, og så leste mor "Se og Hør" på senga. Det har jeg aldri gjort før. Hverken lagt meg igjen etter at jeg har stått opp, eller lest ukeblad på senga. Hva betyr det, mon tro? Begynner jeg nå virkelig å bli gammel?

Vi gikk en fin tur langs vannet og litt opp i skogen. To timer, og det var kanskje i meste laget for Marko. Med smertestillende gikk det allikevel ganske greit. Fant raser jo rundt, og springer nok mange ganger så langt som storebror, så han var ganske sliten, han også.

Deretter middag, litt avslapping og så bar det avgårde til Låplassen for å holde kurs. I dag kom alle og de jobbet veldig bra. Eiri var på slutten av løpetida, og gjorde det nok vanskelig for hann-hundene å jobbe, men de klarte seg veldig bra, allikevel. Når den andre gruppa kom kl 20.00 var det allerede blitt mørkt, så nå er høsten her for alvor. Marko var stille i bilen i dag, men han har vært veldig urolig nå.

De fikk et godbitsøk ute i nattemørket da vi kom på hytta, mens jeg rydda ut og "snåssa" litt. Fant sover nå, mens Gamle Ørn er opp og ned av stolen sin, biter på potene sine, og går rundt og piper. Jeg lurer på om han har vondt noe sted, er han bare litt senil eller hva annet kan det være? Det verste er at det er slitsomt å høre på pipingen hans, og jeg blir litt irritert av det.
Han roer seg nok når vi skal legge oss, så det er nok ikke lenge til vi kryper til køys. Fant ligger i senga si, allerede, han er veldig grei og rolig inne. Ute derimot....
Nå håper jeg det blir en like fin dag i morgen!!

2 kommentarer:

 1. Nydelig bilde av Gamle-ørn!!!
  Takker for i går, og ønsker dere ei knakande fin helg :o)

  Vi er snart reiseklare - gleder meg som en unge! Endelig møter Nalle sin Milli igjen, prinsessa blir nok fort glemt...

  Hils gutta boys!

  SvarSlett
 2. Hei begge to!!

  Jeg ønsker dere også en super helg, med masse kos, trening og hyggelig selskap!! Tipper Nalle og Milli kommer til å kose seg glugg ihjel.
  Det finnes jo bare ei jente for Nallemannen!!

  Marko var nok litt sliten i dag, men vi har hatt en fin tur, allikevel.

  God helg til dere alle!

  SvarSlett